Ik begrijp het niet!
Ik begrijp het niet!

Ik begrijp het niet!

Ik begrijp het gewoon niet! Dit is Yana en Yana werd gisteren geadopteerd. Ze vertrok met haar lieve adoptanten en het nog bange hondje moet weliswaar nog veel leren maar doet het al boven verwachting goed. Dus let wel: zondag opgehaald en maandagochtend ontving ik de rechtse foto. Kaalgeschoren in de trimsalon. Het is goed afgelopen en deze mensen zijn er dan gelukkig nog bij gebleven. Maar waarom? Laat dieren even met rust! Het is allemaal al zo overweldigend voor ze. Het zijn goedbedoeldende mensen maar waarom zegt zo’n trimster dan niet: wacht nog een paar weken. Daarnaast wordt het nog deze week erg warm. Juist met een kortgeschoren vacht liggen oververhitting en verbranden op de loer. Dus dubbel opletten geblazen.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu