STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
DIER EN PROJECT
Dier en Project

Dier en Project

Dagboek Laatste nieuws

Onze DoelShop

Dankzij een tip hebben we een nieuwe mooie manier gevonden waarmee jullie ons kunnen steunen, zonder dat het jullie zelf...
Meer informatie
Dagboek Laatste nieuws

Omroep Brabant over ‘onze’ Eersel hondjes

Omroep Brabant heeft vanaf de dag van aankomst tot nu 5 van de door ons opgevangen Eersel hondjes een verslag...
Meer informatie
Geen categorie Laatste nieuws

Aantal van onze geadopteerde honden *nieuwe foto’s

Zomaar een klein aantal van onze geadopteerde honden. Van klein tot groot, van (bij binnenkomst) uitermate angstig tot buitengewoon open...
Meer informatie
1 2 3 6

Tweedehands voor tweedekans

Een topinitiatief waarvan Judith nog mede aan de wieg stond en waaraan vrijwilligster Maaike vorm heeft gegeven! Het resulteerde in een prachtige, professionele website waarop van alles en nog wat te vinden is, ook qua dierenbenodigdheden. Uiteraard moet dit alles nog groeien en bloeien en daarom vragen wij u in het belang van de dieren dan ook om hier op alle mogelijke u ter beschikking staande middelen aandacht aan te besteden. Zoals u van ons allen gewend bent komen alle inkomsten weer voor de volle 100% bij de dieren terecht!

https://www.tweedekans.store

Honden ter adoptie

Onder het menu Honden ter adoptie vindt u een groot aantal honden die ter adoptie zijn of gaan komen. Reageert u niet impulsief want als u haast heeft moet u überhaupt niet bij ons zijn. Wij vragen begrip, geduld en inlevingsvermogen, zo ook betrokkenheid bij onze stichting, voor het vrijwilligerswerk wat we allemaal samen verrichten en de wijze waarop we dat gestalte geven. Klik ze eens aan, lees het eens door en slaap er minimaal een paar nachtjes over alvorens te reageren.

Laat uw huisdier na…

Er is moed voor nodig om na te denken over eigen sterfelijkheid! Maar ontkennen heeft geen zin, zeker niet voor de dieren die achterblijven en waarvoor u alleen bij leven en welzijn de toekomst veilig kunt stellen! www.laatuwhuisdierna.nl

Met dank aan Sarah Erkens!

STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!

Uw gift (hoe klein dan ook) is meer dan welkom!

Stichting Dier en Project,
Dennestraat 9,
4709 PR Nispen

Ten name van; Dier en Project

Iban; NL 91INGB0009677527
Bic; INGBNL2A

Indien u vaste donateur wil worden van de stichting Dier en Project; vraag de folder aan middels info@dierenproject.nl of print het donatieformulier op deze website uit en stuur het op.

De dieren zullen u dankbaar zijn!


Dier en Project/Kattenwoud is in het bezit van de ANBI status. Dier en Project staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer: 20116310.Dier en Project is een allerlaatste kans opvang voor mishandelde en ter dood veroordeelde dieren. Els Adams biedt samen met haar team van vrijwilligers hulp, zodat de dieren fysiek en mentaal kunnen helen. Dier en Project gaat na hun rehabilitatie op zoek naar een goed opgevoede eigenaar die de dieren een gouden mandje kan bieden.

Voor niet te herplaatsen dieren wordt er een permanente opvangplaats gecreëerd, veelal op het terrein van de stichting. Het project Kattenwoud is mede voor dit doel gerealiseerd en is een initiatief van stichting Dier en Project. Dieren verdienen een dierwaardig bestaan. Dier en Project wil ze die kans graag geven!

Els Adams is o.a. de auteur van diverse populair wetenschappelijke uitgaven. In 2007 werd ze uitgeroepen tot Brabander van het Jaar en in het jaar 2008 ontving zij een Koninklijke onderscheiding. In 2013 werd zij uitgeroepen tot Dierenhulpverlener van jaar!

Met diervriendelijke groet,
Dier en Project

Social Media

Volg Dier en Project ook op FaceBook voor het actuele nieuws:

https://www.facebook.com/DierenProject

En/of volg onze allerlaatste kattennieuwtjes op  FaceBook:

https://www.facebook.com/Hetkattenwoud

U kunt ons helpen!

zooplus.nl

Plaatst u een bestelling bij ZOOPLUS door op de afbeeldingsbutton te klikken, dan ontvangt Dier en Project daarvan een kleine bijdrage.
Dit geldt alleen wanneer u de bestelling plaatst via de afbeeldingsbutton hierboven.
Bedankt namens de dieren!

Rechten

© Stichting Dier en Project, All rights reserved. Niets van deze website en/of folderteksten mogen worden overgenomen, verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt om een ander doel te dienen dan waartoe bestemd, zonder dat men vooraf toestemming heeft verzocht en gekregen van Stichting Dier en Project/Kattenwoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu