STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
Horror nasleep Eersel
Horror nasleep Eersel

Horror nasleep Eersel

Wij hebben vanuit deze omstandigheden honderden honden opgevangen. De honden die er mentaal en fysiek het meest slecht aan toe waren. Daar is er niet één van gedood. En natuurlijk hebben wij via de overkoepelende autoriteiten onze hulp aangeboden… Maar schijnbaar gaat de voorkeur uit naar doding!

3 Reacties

 1. Judith

  Hebben die tuthola’s dan niet het besef dat het ‘weer op de rails’ zetten van een dier met zo’n verleden soms wel een jaar of langer kan duren? Maar nee hoor, zodra het mij niet gaat lukken moet je maar dood. Wat toch een oerstomme ………….! En zulken worden nog bejubeld ook.
  Ik hou maar op anders kan je vanwege mijn taalgebruik dit commentaar niet plaatsen!
  Nog even dit; ‘ze zijn zo lief!’ Nou, wat is dan het probleem?

 2. Lilian

  Wat erg dit. Een dier wat zo getraumatiseerd is krijg niet in een paar weken sociaal. Ik weet niet wie die Sandra de Jong is, maar kennelijk heeft ze nog veel te leren wat betreft getraumatiseerde honden. Laten inslapen is wel een heel gemakkelijke weg en wat nou geprobeerd, hoe lang? 2 weken ? Vreselijk. Arme hondjes

 3. mlouise Trommelen

  O my god !!!!!
  Ze zijn zo de moeite waard
  Ik heb whoopi via Els geadopteerd
  Echt n bang hondje 3.0
  Werkelijk overal bang van. Vooral van alles wat zich buiten afspeelt.
  Maar ik heb er mijn tanden ingezet en beetje bij beetje gaan we vooruit. Ze is nu een half jaar bij ons en er is nog veel werk aan de winkel, maar je ziet dat ze ondanks haar angsten ook heeft leren genieten van heel veel dingen. Ik durf oprecht te zeggen dat ze bij ons binnen gelukkig is.
  Never nooit opgeven mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu