STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
DIER EN PROJECT
Open dag 2019

Open dag 2019

Onze open dag 2019 vindt plaats op zaterdag 7 september. Vanaf 11.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur bent u meer dan van harte welkom binnen de poorten van stichting Dier en Project/Kattenwoud.

Een wisselende formatie afkomstig uit de band Per-C verzorgt wederom op geweldige wijze de muzikale omlijsting gedurende deze dag!

Tegen zeer laag tarief kunt u genieten van een hapje en een drankje, catering is onder leiding van Yolande Koops in zeer goede handen.

Maaike van Rooij geeft een tweetal presentaties betreffende ons Big Smile Project waarin zij aan de hand van beelden en feiten uitlegt hoe én waarom we ons inzetten voor de zogenaamde Hoog Risico honden.

Er zijn diverse kraampjes waarin unieke items te koop worden aangeboden, veelal vervaardigd door onze vrijwilligers en uiteraard komen alle inkomsten in zijn geheel en rechtstreeks ten gunste van de dieren!

Het is helaas niet mogelijk om uw huisdieren mee te brengen. In verband met het grote aantal hier aanwezige dieren kunnen wij de veiligheid niet garanderen.

Grote loterij met spectaculaire prijzen, trekking omstreeks 16.30 uur.

Menu