STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
Van alles en nog wat
Van alles en nog wat

Van alles en nog wat

Dinsdag moest ik naar de tandarts. Dat was later in de middag maar gek genoeg staat mijn hele dag dan in het teken van het tandartsenbezoek. Mijn snijtand, linksboven en de tand daarvoor waren gaan wijken waardoor een spleet zichtbaar werd. Daarnaast, en dat maakt volgens mij deel uit van het algeheel ‘verval’, zorgt mijn optrekkend tandvlees voor problemen. Nou, dat werd allemaal gefikst en daarmee had ik mezelf een kostbaar verjaardagscadeautje verschaft. Op woensdag vroeg uit de veren want ik ging, samen met onlangs verjaarde Yo, lunchen bij Joyce. Dus lekkere broodjes gehaald, bubbeltje erbij en ons 94 jarige vriendinnetje in de watjes gelegd. Ze heeft genoten en dan kan mijn dag ook niet meer stuk! Toen ik terug thuis kwam was Jan nog steeds wanhopig een verjaardagscadeautje voor mij aan het bedenken. Mijn ‘ik hoef niets’ ging niet op. Het werd een bureaustoel die we toen nog even zijn wezen kopen. Jan heeft hem bij thuiskomst direct in elkaar gezet en het is absoluut genieten om vanaf de eerdere houten plank nu op een comfortabele stoel te kunnen zitten. Mijn verjaardag zelf was een wonderlijke mengeling van huishoudelijke taken die ik mezelf had voorgenomen, de meest onverwachte koffievisite in de ochtend tot het in vazen onderbrengen van 11 boeketten die natuurlijk ook op verschillende tijdstippen werden bezorgd. Een brievenbus waarin de laatste dagen 142 verjaardagskaarten werden bezorgd en ongelooflijk veel felicitaties middels app, mail en telefonisch. En zo kan een rustige dag toch heel druk zijn. Vandaag bracht Jan een bezoek aan zijn moeder. Tussen de middag met de vrijdagvrijwilligers heerlijk aan de warme chocolademelk en oliebollen. Er werd nog lang gewandeld met de honden en ik maakte de rest van de vloerkleden schoon daar waar ik gisteren was blijven steken. En natuurlijk hadden we tussendoor de gebruikelijke én ongebruikelijke telefoontjes, mensen aan de poort, dierendingetjes, sanitaire ongelukjes en meer van dat… En dat herinnert ons er dan aan dat we gewoon alweer op weg zijn naar… uiteindelijk de volgende verjaardag! Maar voor nu: hartstikke bedankt voor alle blijken dat u aan mij heeft gedacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu