DIER EN PROJECT
Poedel Joy

Poedel Joy

Middenslag poedel Joy

Joy is afkomstig uit de intensieve fokkerij. Die mocht ze recent, op 5 jarige leeftijd verlaten. Inmiddels is Joy gesteriliseerd en haar gebit is grondig gesaneerd. Op 5 november is er voor haar een consult bij een oogspecialiste ingepland want haar pleeg vermoed nachtblindheid. Om hierin duidelijkheid te verkrijgen hebben wij ons tot de oogspecialiste gewend. 

Joy is een vrolijke, blije hond. Natuurlijk heeft haar verleden nog wel enige weerslag op haar (nu nog niet totale) onbevangenheid maar haar vrolijke karakter en nieuwgierheid overwinnen haar angsten. Joy is heel erg mensgericht maar kijkt wel de kunst van het hond zijn af van haar stabiele soortgenoten. Ze wandelt keurig aan de riem, is dol op speeltjes. Goed met katten!

Joy is eerder geplaatst bij een gezin met kinderen en vrij snel bij ons teruggekomen. Ze was te zeer onder de indruk van de drukte om haar heen en kroop daardoor in haar poedelschulpje. Daar heeft ze normaliter geen last van maar te kleine kinderen en Joy zijn dus duidelijk voor Joy geen goede combi! 

Uiteraard zijn wij in afwachting van het oogonderzoek op 5 november en Joy is nu dus ook nog niet ter adoptie. Maar mocht u nu al serieuze belangstelling hebben, stuur dan even een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie uiteen zet. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeggezin die u alles over haar kunnen vertellen!