Yes, we gaan BBQen
Yes, we gaan BBQen

Yes, we gaan BBQen

Vega/vegan BBQ

Onze BBQ is alom gekend en alom geroemd! We hebben een aantal keren verstek moeten laten gaan vanwege ons allen bekende redenen maar dit jaar zijn we er als de kippen bij om ook u (wederom) te laten beleven dat een BBQ geen buitencrematie van dieren behoeft te zijn. Heerlijk en eerlijk eten in de diervriendelijke ambiance van stichting Dier en Project/Kattenwoud. Geen dieren op uw bord maar ze vertoeven wel gezellig in uw directe omgeving! Als vrienden wel te verstaan!

Op zondag 12 juni, aansluitend op de afhaaldag van de veiling!

Opgeven is uiteraard vanwege de inkoop/voorbereidingen noodzakelijk én vol is vol! Laat dit gezellig samenzijn niet aan u voorbijgaan en schrijf in door een mailtje te sturen naar info@dierenproject.nl waarin u het aantal personen vermeld en de voorkeur voor vegetarisch of veganistisch! U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

Yolande Koops en Hans Neuteboom, onze onvolprezen ‘huis’ bakkers en braders, nemen de culinaire verantwoording weer op zich, dus succes verzekerd! Aanvang BBQ 17.00 uur, te beginnen met een gezellig drankje en omstreeks 18.00 uur ontsteken wij de vuren!

De prijs p.p. 20.00 euro (exclusief drankjes) kunt u ter plaatse voldoen! We hopen u te mogen verwelkomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu