Van hot naar her..
Van hot naar her..

Van hot naar her..

Vanochtend heel vroeg richting Waalwijk. Kaya ophalen en naar de dierenarts brengen. Naar huis en aan de andere taken. Net na de middag werd ik gebeld of ik haar op wilde halen omdat ze erg paniekerig was. Dan doen we dat uiteraard maar toen kon ze nog niet terecht bij haar nieuwe pleegadres. Dus met haar een poosje aan de riem de tijd door zien te komen. Ze was kotsmisselijk en ze verloor nogal wat bloed uit de wond. Ik heb een doek tussen wond en shirt gepropt voor wat tegendruk. Rond de klok van 15.00 uur bracht ik Kaya naar Kim in Dongen. Terug in de spits leverde nogal vertraging op. Arme rug, die moet maar voort. Maar goed, die megaklus is geklaard. Nu mag Kaya herstellen en ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat de juiste adoptant zich over niet al te lange tijd zal melden. Want ze is het zo ontzettend waard! Morgen zou ik een vergelijkbare ‘wereldreis’ moeten maken maar gelukkig neemt Yo die van mij over. Dan kan ik een leuker verblijf voor de kittens creëren, heel veel mail beantwoorden en nog veel meer achterstallige dingen van vandaag proberen in te halen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.