STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
Update
Update

Update

Afgelopen woensdag hadden we extra hulp van Nathaly, Rina en Cor. Omdat onze printer het had begeven reed ik met Rina om een nieuwe want die verricht zo’n aansluiting fluitend en ik krijg het al benauwd als ik er nog maar aan denk. Nathaly en Cor namen de schilderskwast ter hand. Nu moet ik eerlijk zeggen dat met deze aantallen dieren in opvang er qua onderhoud nagenoeg niet tegen te werken valt maar we doen ons best. In de middag kwamen de aspirant adoptanten van Tootsie nogmaals met haar wandelen en besloten om over te gaan tot adoptie. In de nacht van woensdag op donderdag stond om een uurtje of 01.00 de kerstboom. Soms zijn we net gewone mensen die ook behoefte hebben aan licht in de duisternis.

Donderdag mocht Sweet op controle en die kreeg groen licht van dierenarts Sofie om te mogen verhuizen. Dus afspraken gemaakt voor huisbezoek en overdracht op vrijdag. Tootsie kreeg nog een enting en een aantal andere kwaaltjes werden besproken. Ik had op die dag 32 telefoontjes en 112 appjes te beantwoorden dus zaten we om een uurtje of 23.00 aan de snijbonen. We zijn ook rare snijbonen…

Op vrijdag bracht ik een huisbezoek voor Tootsie en later de overdracht. Bij thuiskomst was Nathaly al gearriveerd met vijf honden die eerder elders verbleven en waar we nu zelf weer een plekje voor hadden. Zij nam Sweet mee voor de overdracht. Maaike kwam spullen halen en ook materiaal voor de kerststukken. Op 18 december hebben we hier een kleine Kerstmarkt. Het achtergehouden hondje vanuit een pension waar we eerst honden hadden ondergebracht werd door dierenagent Perry aan ons overgedragen. Zes honden erbij, weer de handjes overvol! In de avond overleg over twee honden die in pension zitten wat gaat sluiten.

Vanochtend werden we voor dag en dauw gebeld met de trieste mededeling dat onlangs geplaatste Dama was weggelopen met de flexriem achter zich aan. Dama is het hondje met de kale rug. Voormalig fokteefje van nog geen jaar oud wat al had gedragen, gebaard en gezoogd. In die periode te dicht onder de warmtelamp had gelegen waardoor haar vacht schade had opgelopen. Heel veel van onze vrijwilligers van heinde en ver gingen ter plaatse, zo ook haar voormalige plegers Annemarie en Appie. En dat terwijl Annemarie afgelopen week een specialistische ingreep moest ondergaan waarna ze zich bijzonder rustig moest houden en onder toezicht moest blijven. De vermissing van een dier: onze ergste nachtmerrie. Gelukkig kan ik u mededelen dat na een urenlang zoekactie het hondje gezond en wel veilig gesteld kon worden door onze vrijwilligsters Maaike en Nathaly. Veilig en wel in handen van haar voormalige plegers lijkt ze zelf weinig hinder te ondervinden van dit bizarre avontuur. En dat terwijl wij nog na-shaken! Vandaag werd ook 1 van de Jack Russels gereserveerd door een familielid van mij. Dat is een 100% vertrouwd adres en hij mag maandag verhuizen. Nathaly ontving vandaag in het pension twee gegadigden voor een Doodle dus nog even duimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu