Update
Update

Update

Yo deed vanochtend een huisbezoek voor twee Doodles die gisteren gecastreerd zijn. Helemaal in orde de adoptanten gaan met Kim, bij wie de Doodles verblijven, een afspraak maken betreffende overdracht. Corina ontfermde zich een dagdeel over Jack Russell dame Gucci zodat we wat meer weten over haar sociale vaardigheden en wat voor thuis we voor haar moesten zoeken. Hond Gina kreeg bezoek van een aspirant adoptant die er nog een nachtje over moet slapen. Ik reed nog even naar Bergen op Zoom. Verder heb ik zo verschrikkelijk veel telefoontjes ontvangen en gepleegd dat vroeg in de avond mijn telefoon leeg was en ik mezelf terugvond in de buurt van de oplader en stopcontact. Laat gegeten en niet echt gezonde kost. Morgen beter. 

Bolleke met de gebroken kaak ging laat in de ochtend wederom naar de dierenkliniek. Pijnstilling en antibiotica in injecties. Hij eet een beetje als je hem maar met de hand voert. En dat is een grote vooruitgang nadat hij van pijn paniekaanvallen kreeg zodra plegers Appie en Annemarie ook nog maar in zijn buurt kwamen. Hopen op een betere nacht voor iedereen. 

Morgen worden er vanuit hier weer twee hondjes gesteriliseerd. We moeten ons nog verdiepen in de vraag waar we ze na de ingreep gegarandeerd warm en droog gaan houden. Daar kan ik dan weer mooi een nachtje van wakker liggen. Nou ja, we moeten er toch bizar vroeg weer uit…

En oh ja, de wonden van de vandaag jarige teckel Zoet, genezen goed. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu