Update
Update

Update

Het is een kunst om te voldoen aan alle geldende regels voor stichtingen en omdat we pietlutjes zijn willen we er ook allemaal aan voldoen en ook nog binnen de gestelde termijn. Daar hebben we de notaris bij nodig en het meest handige is dan het kantoor waar ooit de statuten werd bekrachtigd. Gisteren gebeld en toen werd er gevraagd of ik een mailtje kon sturen. De reactie daarop was de vraag of ik even kon bellen. Toen ik dat deed was de desbetreffende persoon in bespreking maar die zou terugbellen. Dat deed ze na kantoortijd toen ik net even Donna aan het vangen was, direct teruggebeld maar het antwoordapparaat en morgen is die persoon niet op kantoor.. Dan is je dag alweer gemaakt zou je denken. 

De bezorger heeft een pakketje wat bezorgd moest worden in de brievenbus gestopt. Inclusief de klep van de brievenbus want in plaats van hem op te tillen heeft hij die naar binnen geduwd. Met brute kracht natuurlijk dus de inhoud van het pakketje was ook stuk. Dankjewel DHL. 

De bezoekster, mogelijke adoptant van Frits liet toch nog van zich horen. Ze had wat langer nagedacht en wil Frits dus toch nog graag adopteren. Huisbezoek inplannen. 

Ik moest vandaag wat haren wegknippen bij de kleine hondjes, Heb ik Mariëlle heel klein beetje raak geknipt en dan ben ik zo ontzettend boos op mezelf. Zo dom, zo sneu. Maar ik geloof eigenlijk dat het mij meer pijn deed dan haar, gelukkig maar. 

Jan en ik hebben de as verstrooid van labrador Tom, herder Bertha en onze golden Rosa. De as van Sint Bernard Jochie staat nog in zijn eigen huisje, gevoelsmatig moet die daar nog blijven staan. 

Dus alles bij elkaar al niet zo’n vrolijke dag maar dat valt allemaal in het niet bij de zorgen om Bloem! Ik weet het niet meer. Ze heeft geen koorts.. Ze plast soms helder en soms ook niet dan zit er veel bloed bij of komt er veel bloed na. Ze was afgelopen week op de kliniek en toen sloeg haar hartje op hol van angst. Maar op deze manier wordt het kiezen of delen want ze is nu ook gestopt met eten. En als haar situatie niet snel verbetert zal ze morgen worden opgenomen voor uitgebreid onderzoek. Natuurlijk gaan we er alles aan doen om haar nog een toekomst te mogen geven maar ik ben echt zo verschrikkelijk ongerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu