Update
Update

Update

Vandaag werd de moeder van Jan 94 jaar. Ook vandaag woont Jan 11 jaar hier in Nispen. Maar dat maakt de dieren allemaal niets uit, ze willen op tijd naar buiten en zeker op tijd hun eten! Aagje heeft de nacht doorgebracht bij dierenarts Sofie. Het gaat haar goed maar ze heeft haar hele hondenhartje verpand aan Sofie. Het is ongelooflijk maar ze volgt Sofie op de voet! Daarom is het super fijn dat ze nog even daar mag blijven voor revalidatie. Goed voor Aagje. Ze kan niet beter zitten dan daar en intussen leert ze ontzettend veel, ook van hond Laura, de hond van Sofie. En wij kunnen ons wat meer focussen op Bloem, die ons vanochtend behoorlijk liet schrikken. Ze plaste bloed, veel bloed. 

Overleg met Sofie. Het zou stressgerelateerd kunnen zijn vanwege het uitstapje van gisteren. Dus even afwachten. We vrezen namelijk dat Bloem in shock raakt of haar hart het op hol slaan niet trekt indien ze voor nader onderzoek moet. Blijft ze bloed plassen dan hebben we geen keus en moeten we de gok nemen, dan kan het niet anders. Gedurende de dag hadden we hoop dat het mee zou vallen maar vanavond weer bloed dus morgenochtend weer overleg met Sofie. 

Jan bezocht dus vanochtend zijn moeder. Even gezellig samen met zijn zussen bij haar op de koffie. Ik deed de kattenbakken, maakte de etensbakjes schoon, nog even overal met de stofzuiger doorheen en de honden wisselen. Tussen de middag het medicijnrondje en honden voeren. Kleintjes naar buiten, grote naar binnen. Een snelle douche en naar Bergen op Zoom. Even met Joyce op stap. Op de terugweg om boodschappen en snel naar huis om Donna uit het bosje te halen. Die heeft de laatste weken bedacht dat ze zich niet meer door Jan laat pakken, dat moet Els doen. Dat is lief maar niet handig. Uurtje bij Bloem gezeten. Daarna wacht dan de afwasmachine om uit te laden, de was om te vouwen en ga zo maar door. Laat gegeten en nu zijn de honden buiten voor hun laatste rondje van deze dag. En met een beetje mazzel redden we het ook nog voor de nieuwe dag begint…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu