Update
Update

Update

Gisteren hebben we in de middag nog wat geoefend met Bloem en Aagje. Aagje heeft na wat tegenstribbelen en bibberen toch echt een heus stukje aan de riem gelopen en daarbij begon ze waarachtig ook nog voorzichtig te kwispelen. Vandaag wordt ze gesteriliseerd en dat vind ik, eerlijk gezegd, heel erg spannend. Ze heeft een snoeihard leven geleefd en niet zelden trekt dat een wissel op hun fysiek. Het is dus duimen geblazen! 

Gisteravond vond ik na lange tijd weer eens de tijd en de energie om de grijze haren weg te werken, in bad te liggen en meer van dat soort ‘tijd voor jezelf’ dingen te doen. Vanwege een heleboel telefoontjes waren we wel wat laat met eten maar dat zijn we gewend. Ach weet, snijbonen smaken om 22.15 uur misschien nog wel beter dan op de voor andere mensen gewone tijden… 

Vanmiddag gaan we met Bloem naar de kliniek. Ze heeft onder andere een bult op haar ruggenwervel en daar moet natuurlijk wel even goed naar gekeken worden. Ook weer spannend want dat wordt echt dragen en hopen dat het goed zal gaan… We mogen haar in ieder geval geen enkele kans geven om te ontsnappen en daarom gaan Jan en ik ook samen met haar! Dubbel duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu