Update
Update

Update

Het leven heeft een hoop in petto voor ons op het moment. Er is wat haast met het zoeken naar een oplossing voor Kenzo en Sorry. Alle tot op heden door mij bewandelde wegen bleken echter doodlopend dus we blijven speuren naar de juiste wegen. 

Gisteren was ik vooral aan het werk voor mijn buitenshuisbaas want ook dat moet gebeuren. Verder deed ik boodschappen… Een beetje van die domme boodschappen. Containers schoonmaakmiddelen, wasmiddel, stofzuigerzakken en meer van dat al. 

Vanochtend extreem vroeg op want de Keesjes Freddy en Teddy moesten op tijd bij Sofie zijn en dan moet er van tevoren veel gebeuren. We kregen een kleine shock te verwerken bij het betreden van de Kattine. Teckel Nors had ingebroken en huis gehouden. Twee grote manden aan gort, een matras omgetoverd tot sneeuwvlokjes en de grote waterbak door de tent gesmeten. Jan noemde het een ramp maar zolang er niets of niemand gewond is geraakt, of nog erger, bezie ik het maar als een incident wat wel wat inspanning behoeft. De vaste vrijdag vrijwilligers waren afwezig, deels vanwege vakantie, anderzijds vanwege cursus. Maar Carina sprong in en dat was superfijn want er kwam van buitenaf nog een spoedklus tussendoor. We hadden keurig op tijd alles onder controle. In de middag kwam een aspirant adoptant voor Frits kennismaking met haar eigen hondje. Ging goed dus nu nachtje over slapen. Gelukkig was Judith hier om haar even gezelschap te houden want de Keesjes mochten al vroeg naar huis, ze braken de praktijk zowat af! Bij thuiskomst moesten ze natuurlijk even buiten kunnen, daarna toppertjes aan en verplicht even afzonderlijk van elkaar in de Kattine. Het kabaal wat die twee maakte deed Philip besluiten zijn gewatteerde deken aan flinters te scheuren. Jammer maar helaas. We hebben de ogen en oren van Gérard gedaan tijdens een hagelbui. Die zag het nut van schuilen met een openstaande waterslang niet echt in maar gelukkig uiteindelijk werkte hij tikkeltje mee. Waarschijnlijk dacht hij: ik nat, dan jullie ook. Samen met Judith nog wat tijd doorgebracht, en worst gebracht bij de Springer dames. Jan is nu nog samen met vrijwilliger Jeroen een megaklus aan het klaren voor wat betreft voorbereidingen afvoeren van materialen en zo gaan we hier nog wel even door… 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *