Update
Update

Update

Gistermiddag kwamen er mensen kijken voor Wolliebollie. Dolenthousiast en ze spraken zelfs over Mahonie erbij te nemen. Daar moet natuurlijk een nachtje over geslapen worden. En dan krijg je vandaag een berichtje dat de mannelijke helft liever een grote hond wil. En dan denk ik alleen maar: wat verschrikkelijk zonde van onze tijd. Eigenlijk van de tijd van onze dieren want we hadden anders wat mét en voor hen kunnen doen. Het is hier namelijk altijd al zo plannen met wisselen en dergelijke. Nu hoor ik u denken, dan was dit ook niet het juiste adres geweest maar over dergelijke dingen kun je heel goed van tevoren nadenken…. 

Vandaag deed ik de boodschappen en haalde ik Joyce op. Die heeft zich vooral beziggehouden met kittens knuffelen. Perfecte tijdsbesteding! En morgen is het opruimen en poetsen geblazen! 

Eén reactie

  1. getverdemme, ik begin zoals het hoort bovenin te lezen en denk yes, krijgen 2 schatten misschien een nieuw huis en dan lees je verder en dan zakt de moed je eigenlijk weer in de schoenen. Kunnen mensen niet eerst met elkaar overleggen voordat ze überhaupt langskomen!
    Hier snap ik helemaal niks van en ik vind dit echtpaar niet tof. Maar het is niet anders, hopelijk komen er snel aspirant adoptanten naar deze schatten van honden.
    Sorry, ik moest dit even kwijt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu