Update
Update

Update

Oké, de ochtenden zijn hier nogal strak gevuld met voeren en medicijnen uitdelen. Hondjes wisselen en vergeet de ongelukjes niet. Weet absoluut niet waarom katten overgeven op plaatsen waar het haast niet te verwijderen is en waarom het voor de honden een uitdaging blijft om juist daar heen te gaan waar ik ze op dat moment niet wil hebben. Daarnaast bevat de grootste roedel een grote diversiteit qua heldhaftigheid. Er zijn een aantal exemplaren die zich drie slagen in de rondte zouden schrikken indien ik mijn stem verhef en er zijn er die compleet maling hebben aan mijn vriendelijke, op zachte toon, gestelde vragen. Rosa is slechthorend en golden retriever dus die begrijpt er überhaupt helemaal niets van. Die is een jaar na aankomst nog steeds met regelmaat verbouwereerd dat ze driemaal daags op dezelfde plaats haar eten krijgt… Maar ze is lief en ze geniet, dat is het belangrijkste. Maar om nu te schrijven dat de grootste roedel op dit moment bestaat uit ‘opschieters’ is lariekoek! 

Yo die reed op ons verzoek naar Dongen om Stella op te halen. Die kreeg hier namelijk bezoek van aspirant adoptanten en dat was een geslaagde date. Daarna ging ik nog even met haar langs de dierenkliniek voor een gezondheidsonderzoek. De schat gedroeg zich natuurlijk weer voorbeeldig. Er werden twee onschuldige vetbobbeltjes geconstateerd maar ook een bobbel bij een tepel/uier. En daar zijn de meningen over verdeeld. Eén dierenarts ziet er een melkklier in ten gevolge van de fokkerij die zij diende en de ander sluit een mamatumor niet uit. Ik wil nu even overleggen met een ervaren dierenarts over de mogelijkheid tot het operatief verwijderen van deze bult. Het kan ook nooit eens simpel hé! 

Nadat bezoek reed ik met Stella terug naar Dongen naar haar pleeg Kim die dolgelukkig was dat pleegkind Stella weer ‘thuis’ was. Stella was ook blij en dat verbaasde mij niet, het is daar fantastisch voor die honden! Weer op huis aan waar hond Joe net terug was van zijn wekelijkse zwemsessie met Jolanda. Lieverds kwamen nog een geweldig hondenbankje afgeven. Even wat gedronken. Hondjes omwisselen en een frietje bakken… Vlug opeten want de avondronde ging van start. Ik was te moe om mezelf nog zorgen te maken dus ik heb werkelijk een nacht geslapen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.