Update
Update

Update

Het was weer zo’n dag waarin we versteld stonden, verdrietig waren, retetrots zijn geweest en ook zo’n beetje alles wat er tussenin zit. Sientje zou gesteriliseerd worden maar dat is niet doorgegaan omdat de desbetreffende dierenarts een hartruis voelde. Contact opgenomen met de cardioloog en die kon niets met dat gegeven. Als iemand het kan voelen neem ik die aan want dan kan ik al mijn apparatuur de deur uitdoen, was zijn reactie. 

Het gaat niet goed met de gezondheid van een aantal in het verleden geadopteerde honden en dat raakt ons ook. De dieren vonden eerder immers troost in ons huis en in onze armen. we hebben een onverbrekelijke band maar we weten ook wat hun liefhebbende adoptanten doormaken! De vangkooi werd opgehaald zodat moeder en kittens gevangen kunnen worden. 

Ondanks de hitte is er hier hard gewerkt. Onze mede vrijwilligers zijn dus ook bikkels! Jan reed om vitamine B12 voor Macha en om speciale shampoo voor Gerard. Die zijn huidplooien behoeven veel extra aandacht bij deze temperatuur dus wederom gewassen. Vanavond hebben we killer teckel Nors ontdaan van klitten, overtollig haar en wat ballast aan zijn achterste. Voelt toch als een kleine heldendaad… 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.