Update
Update

Update

Natuurlijk hadden we het gisteren rete-druk dus vroeg uit de veren en direct aan het werk. De vijf nieuwkomers hadden er uiteraard een puinhoop van gemaakt dus even een kleine krachtsinspanning om alles weer in het redelijke te krijgen. Omdat Keulen en Aken ook niet op één dag zijn gebouwd hebben we besloten om ze gistermiddag maar zoveel mogelijk met rust te laten. Bovendien kwam Joyce weer een middagje naar hier, daar kijkt ze altijd zo naar uit! 

Afgelopen zaterdag had ik dus de eerste langere autorit sinds de rugproblemen. Het viel op dat moment niet tegen maar later vond de rug dat hevig protesteren noodzakelijk was. We willen met de hondjes, om te beginnen de teckeltjes, zo snel mogelijk naar een dierenarts en vanwege de rugproblemen gaan we hier in de buurt. Dan hoeft Jan niet van zijn werk af en kan ik met de friemels voor hun eerste check out op stap. Uiteraard worden er ook afspraken gemaakt voor de andere drie hondjes. 

Maaike is gestart met een nieuwe facebookveiling en dat geeft altijd zo’n superfijn gevoel. De veiling op zich is al een feestje maar het zien/ervaren van de enorme betrokkenheid van de bieders geeft mij altijd veel hoop voor wat betreft de ware dierenvrienden. 

Verder zult u begrijpen dat we met vijf nieuwe wereldvreemde opvanghondjes even de handen vol hebben en helaas zijn er wat vrijwilligers uitgevallen door ziekte. Dat is ontzettend jammer want juist dan kan hun aanwezigheid heel veel goeds doen voor het socialiseren van de hondjes. Maar niets aan te doen, hier draait de wereld door…. Rug recht (auw) en de schouders eronder en alles zal goedkomen!

Op de vraag of een 92 jarige een Mastino Napoletano uit kan laten: als die 92 jarige Joyce is en de Mastino Gerard heet, dan kan dat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.