STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
Update
Update

Update

Het was een ramvolle dag vandaag. Natuurlijk dachten de dieren met ons mee en bleek deze morgen dat we behoorlijk in de shit zaten, dat werd dus ruimen en soppen. Bij het voeren in de Kattine kotste kat Ice in de voetbal vol eten van herderin Bertha. Weggooien en nieuw voer voor Bertha pakken maar ik had haar kamerkenneldeurtje open laten staan waardoor zij de vrijheid had genoten om de etensbakjes van de katten leeg te eten en een kattenbak om te keren. Diep ademhalen, even opruimen en weer door. Jezelf nog gelukkig prijzen want 1 van de grote honden had gisteren een deur van kaartenhuisje open weten te friemelen en labrador Macha had daar werkelijk kilo’s kattenbrokken verorberd. Meestal uit zich dat ambachtelijke sluitpost maar vandaag niet. Zo moet je dus niet denken want terwijl ik mij bukte om Edje te verschonen rook ik onmiskenbaar meer poep dan Ed kan produceren. Macha haar mand staat naast Edje zijn bedje en in die maand waren de darmen geleegd. Zie je wel Adams: nooit de dag prijzen voor het avond is! 

Ik had nog even tijd om de was op te bouwen, Gerard had immers al de nodige schone was weten te verbouwen tot flarden textiel. En dat met een lichte voorkeur voor Jan zijn onderbroeken. Om te voorkomen dat het Jan werd zonder-broeken dus maar even vouwen en opruimen. Daarna een telefonisch overleg voor mijn werk. Een lieve dame van de Poezenbende regio Eindhoven bracht een poesje wat nergens anders meer terecht kon en wat nu bij ons in het Kattenwoud mag wonen. 

Herderin Eva werd teruggebracht en wat doet mijn hart toch pijn bij het zien van een tot in haar tenen teleurgestelde hond. Wilma bracht een cadeautje voor de katten, eigengemaakte snacks dus dat werd uitdelen gebleven. Vroege dierendag. Ik wilde de loterij nog onder de aandacht brengen op Facebook, lukt het opeens niet om op facebook ook maar iets te plaatsen… Zucht. Vanwege werkverplichtingen kregen we controle voor de E-herkenning. 

Hondje Truus, door haar adoptanten Lady genaamd, mocht vandaag haar lijden achter zich laten. Sofie liet haar vertrekken naar daar waar het wel mooi moet zijn. Ik heb daar zoveel wat mij dierbaar is… Ik sprak met haar adoptanten, dappere én lieve mensen die aangaven in de toekomst weer open te staan voor een zieltje. Maar even de dood, het verdriet en het gemis een plaatsje geven. 

Tijd gemaakt om Philip met Donna te laten spelen. Geweldig! Alleen had Donna een gekke ‘wond’ op haar kont, net onder haar poepgat en daar heeft ze duidelijk last van. Foto van gemaakt en naar Sofie gestuurd. Die vermoed een anaalklier-fistel. 

De hoogste tijd om te gaan werken en dat heb ik gedaan. Tientallen mailtjes, appjes en telefoontjes om afspraken te maken. Nu net gegeten en de honden lopen alweer buiten voor hun laatste rondje. Nu maar hopen dat alles een beetje mee zit zodat we ook nog op redelijke tijd naar bed kunnen én dan ook nog kunnen slapen. Morgen en zondag moet ik er nog even snoeihard tegenaan en daarnaast wil ik de nodige aandacht aan de dieren besteden. Duimen dat het allemaal lukt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu