DIER EN PROJECT
Teddy

Teddy

Teddy en Freddy werden in het najaar van 2022 herplaatst. Onlangs is gebleken dat de adoptant ze niet langer de zorg kan verstrekken zoals wij die voor onze adoptiehonden voor ogen hebben. En dat is de reden dat ze nu weer in opvang op het stichtingsadres verblijven. Hun terugkeer heeft niets te maken met de hondjes maar alles met de veranderde omstandigheden van de voormalige adoptant. Teddy en Freddy komen dus binnenkort wederom ter adoptie!
Bij serieuze interesse stuurt u een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld en bij een mogelijke match nodigen wij u uit voor een kennismaking met Teddy. 

Teddy is een schat! Zo’n heerlijk druk blij eitje. Als onverkochte ‘doorgeschoten’ pup kwam hij bij ons in de opvang. Inmiddels gecastreerd, loopt aan een riempje maar nog wel kriskras voor en op je voeten. Niet gewend aan druk maatschappelijk verkeer maar wel heel erg leergierig. De zindelijkheid verdient nog aandacht. U moet Teddy eigenlijk bezien als een jonge pup die al wat basisvaardigheden kent maar ook nog veel moet leren. Teddy is nog maar 1 jaar jong en hij verdient een heel mooi, lang en gelukkig hondenleventje.

Indien u interesse heeft stuurt u een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match nodigen wij u graag uit voor een kennismaking. 

Menu