Slaap wel lieve Roos…
Slaap wel lieve Roos…

Slaap wel lieve Roos…

Rosa: ons gouden meisje, ze is niet meer…
Tot ons onuitsprekelijke verdriet, ontsteltenis en wanhoop is onze ‘louter liefde en goedheid’ golden Rosa vanochtend overleden. Ze was benauwd en voor we ook maar enige hulp in konden roepen verwisselde zij het tijdelijk voor het eeuwige.. We mochten haar slechts één jaar en 2 maanden als vaste bewoonster in ons midden koesteren.

Eind juli van het jaar 2021 mocht zij de intensieve fokkerij verlaten. Vanwege haar destijds al zwaar getergde lichaam mocht ze bij ons blijven. Wat een lieve ziel! En wat zijn we volkomen verslagen en overdonderd door haar heengaan. Rosa is 10 jaar geworden en wat hadden wij haar graag nog veel meer gegund. Kleine Marley is afkomstig uit dezelfde intensieve fokkerij en mocht die tegelijkertijd met haar verlaten, met andere woorden ze zijn samen bij ons gekomen. Marley heeft zojuist op hartverscheurende wijze afscheid genomen van haar grote vriendin. In eerste instantie wilde ik er een foto van maken maar ik kon het niet. Dit was echt haar verdriet…

Lieve Rosa, we zijn dankbaar dat we je mochten leren kennen, voor je mochten zorgen, je in de watjes mochten leggen. Je hebt nog kennis mogen maken met het leven van een geliefde huishond. We zouden het zo weer doen maar voor nu doet het zo ongelooflijk veel pijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu