DIER EN PROJECT
Sia

Sia

Sia is een bruine poedeldame van vier jaar. Ze diende de intensieve fokkerij en heeft weinig maatschappelijke ervaring opgedaan in het leven. Daar wordt op dit moment aan gewerkt. Ze leert aan een riempje wandelen en ook de zindelijkheid behoeft én krijgt aandacht. Tegenover de andere honden is ze een redelijk ‘pittige’ tante en dat is wel iets om rekening mee te houden. Want niet iedere soortgenoot is daarvan gediend en bij een correctie van een grotere hond loopt de slechts vier kilo wegende bruine schone natuurlijk wel risico. 

Ze werd 9 augustus gesteriliseerd en moet daar uiteraard nog van herstellen. Ook werd haar gebitje gesaneerd en ingegroeide nageltjes verwijderd. Kortom, het kleine ding maakt in korte tijd nogal veel mee. Over niet al te lange tijd mag de dame op zoek naar geschikte adoptanten die over de juiste eigenschappen beschikken om haar te bieden wat ze nodig heeft. Heel veel liefde, geduld en inlevingsvermogen. Sia verblijft in liefdevolle pleeg bij Appie en Annemarie, ze leeft daar samen met andere honden, ook met een aantal katten. 

Sia is niet geschikt voor een druk huishouden met kinderen. Bij interesse stuurt u een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar plegers. 

Menu