DIER EN PROJECT
Kaya

Kaya

Kaya is prachtig, Kaya is krachtig!
En ze is op zoek naar degene die straal verliefd op haar wordt. Natuurlijk niet alleen vanwege haar prachtige uiterlijk maar vooral voor wie ze is. Een dolenthousiaste hondendame die eerder dienst deed als veelvoudige puppenmoeder binnen de intensieve fokkerij. Ze heeft in haar leven zó ontzettend veel honden om haar heen gehad dat ze daar nu voorlopig wel even klaar mee is. Vanwege ruimtegebrek binnen de stichting verblijft Kaya binnen een pension en dat vervult lang niet al haar wensen! Dus op zoek naar de ultieme Kaya adoptant die graag zijn of haar handen aan haar vol heeft.

Kaya is 5 jaar jong, een kruising Labrador X Ridgeback. En zodra er zicht is op adoptie plannen wij haar sterilisatie in want de nazorg binnen het pension is moeilijk. Kaya kan nu dus niet samenleven met andere honden, katten onbekend maar we vermoeden dat ze daar vol overgave jacht op wil maken.

Bij interesse stuurt u een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match nemen wij contact met u op.