Ik heb er een beetje spijt van..
Ik heb er een beetje spijt van..

Ik heb er een beetje spijt van..

Ik werd benaderd door het Brabants Dagblad met de vraag of ze langs mochten komen. De snelheid overviel mij en dan maak je snel de afweging. In de eerste plaats zijn we retetrots op de honden en op wat we doen. Daarnaast moet ik aan voldoende geld zien te komen om de honden, degene die niet (snel) herplaatst kunnen worden, de aankomende winter naar behoren te kunnen huisvesten. Veiligheid betekent hekwerk en warmte betekent een berg extra energiekosten. Dus kom maar en dat was misschien een verkeerde keuze. Er werden video opnames gemaakt en ik merkte dat ik werkelijk bloednerveus was om ook maar iets verkeerds te zeggen. Ik was iets wat ik eigenlijk nooit ben en ook zeker niet wil zijn: één bonk zenuwen! En dat komt dus echt door al dat oeverloze en nodeloze gezeur over de ‘Eerselhonden’. Dat maakt dit alles, buiten de honden, tot een nare ervaring. En nu maar afwachten of ze er nog iets van weten te maken. Want dat heb ik in ieder geval niet gedaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu