STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
Heen en weer
Heen en weer

Heen en weer

Afgelopen vrijdag was ik Joyce, samen met een bevriend echtpaar de lunch bij én met haar gebruikt. Dat is een heleboel gedoe, geregel en nog veel meer maar zolang ik haar dan zie genieten is het allemaal de moeite weer meer dan waard. Na thuiskomst de lunch voor de vrijwilligers klaargemaakt. Nou ja, warm gemaakt want zoals bijna een traditie had vrijwilliger Cor die weer verzorgd. Maar al met al was mijn dag bijna driekwart om met eten alleen. Daarna nog veilingspullen opgezocht en de voerkamer voor een gedeelte opgeruimd. De hele zaterdag was ik aan het poetsen want zo nu en dan ‘roept’ ons huis dat het schoongemaakt moet worden. Op zondag mocht ik werken voor mijn buitenshuisbaas en tussendoor bracht ik Joyce nog een bezoekje. Yo deed een huisbezoek voor Jack Russell Igor en dan bleek allemaal dik in orde. Nu dus de overdracht inplannen. Ook op zondag deed ik nog even wat boodschappen om daarna weer te gaan voeren en de opdrachten uit te werken. Eten koken en nog wat telefoontjes plegen. Op maandag weer vroeg beginnen want ik had een afspraak bij Joyce. Ja, u leest het goed. Op woensdag, vrijdag, zondag en maandag bij Joyce geweest. Morgen gaat Jan naar zijn moeder en zo zijn onze toch al drukke dagen nog maar een keertje extra gevuld. Verder blijf ik grieperig, koortsig én snotverkouden wat de energie niet echt ten goede komt. Maar het is niet anders en ik heb begrepen dat er vele met mij zijn. Nu heb ik nog een klein verzoek want mijn Jan is afgelopen week naar de stort moeten rijden, kosten 140 euro extra buiten de toch al hoge maandelijkse kosten voor de grotere rolcontainers die we wekelijks weten te vullen. Lieve, goedbedoelende mensen brengen hier ongevraagd soms enorme hoeveelheden spullen waar we niets mee kunnen. Niet oneerbiedig bedoeld maar wanneer mensen het zelf weg willen gooien heeft het voor ons eigenlijk ook vaak geen meerwaarde meer. Ook onze dieren liggen niet in kapotte mandjes, eten niet uit bakjes waar forse stukken af zijn, aangebroken zakken voer durven wij ook niet meer te voeren en meer van dat soort zaken. Voor het afvoeren van onbruikbare materialen moeten wij ook fors betalen en daarmee bereiken de gulle gevers het tegenovergestelde van wat ze bedoelde. Dan steunen ze de dieren niet maar kosten ze de stichting geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu