STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
Hart van Nederland
Hart van Nederland

Hart van Nederland

Vandaag hadden we Hart van Nederland op bezoek. En zo middenin het verdriet en het besef welk een groot verlies wij lijden in verband met het overlijden van onze Bab was dat wel even een dilemma. Maar we mogen niet vergeten dat de dieren én de stichting Bab ontzettend na aan het hart lagen en dat vooral Bab zich altijd heel veel zorgen maakte over de immense kosten die onze wijze van opvang nu eenmaal met zich meebrengt. Het belang van aandacht voor dat aspect van hetgeen wij doen mocht van haar nooit worden onderschat! Dat heeft ons doen beslissen om de superlieve en begripvolle medewerkers van dit programma te laten zien en voelen wat we hier doen en hoe we dat doen!

Daarbij groeit het besef dat een aantal dieren nog met smacht op een plaatsje bij ons wachten. Dieren die opvang zonder tijdsdruk behoeven of zelfs permanente opvang. Dieren die veilig en warm de winter door moeten komen en waarvoor wij onze huisvestingsfaciliteiten aan moeten passen, cq uit moeten breiden. En ook dat kunnen wij niet zonder donaties! Gelukkig zijn wij allen vrijwilligers, de stichting heeft geen betaalde medewerkers waardoor iedere euro rechtstreeks en in zijn geheel aan de dieren wordt besteed! Zeker in het kader van Dierendag hopen wij op uw steun!

Deze elders kansloze dieren steunen met een gift? NL91 INGB 0009 6775 27 ten name van stichting Dier en Project te Nispen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu