DIER EN PROJECT
Gozer

Gozer

Gozer is er klaar voor….

Gozer is een heel open en vrolijk hondje. Na castratie en het reinigen/saneren van zijn gebit is hij wat beter op zijn gewicht gekomen. Er mogen echter gerust nog een paar pondjes bij. Momenteel verblijft Gozer bij één van onze vrijwilligers alwaar hij leert wandelen aan een leiband met aandacht voor de zindelijkheid. Gozer is dol op aandacht, knuffelen én eten! Denkt u de ideale Gozer adoptant te zijn neem dan contact op met 06 12483461 of stuur een email naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met zijn plegers. 

Gozer is een schat van een hondje die een groot aantal jaren doorbracht in de intensieve fokkerij als dekreu. Hij is ongelooflijk lief, open en sociaal maar moet nog wat maatschappelijke vaardigheden leren. Gozer is net 8 jaar geworden en werd op 3 december gecastreerd. Hij komt binnenkort ter adoptie voor mensen met geduld en met gezond verstand. 

2 Reacties

 1. Marcel en Esther Hameetman

  Goedemiddag,

  Wat een schat van een beestje is gozer om te zien.
  We hebben wel een paar vraagjes.
  Kan hij overweg met een andere hond en met kinderen?
  Ook zouden wij graag willen weten richting welke prijs we zouden moeten denken?

  Groetjes Marcel en Esther

  1. Beste Marcel en Esther,
   Zoals beschreven staat op de pagina,
   Denkt u de ideale Gozer adoptant te zijn neem dan contact op met 06 12483461 of stuur een email naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met zijn plegers.

   Via deze reactie krijgt u hier verder geen informatie.
   Groetjes
   Beheerder website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu