DIER EN PROJECT
Fly

Fly

Onze Fly is afkomstig uit de intensieve fokkerij. Ze werd na jaren van dragen, baren en zogen aan ons afgestaan. Uiteraard is Fly inmiddels gesteriliseerd. Binnen de fokkerij was haar staart ‘gesneuveld’ door toedoen van een andere hond. Ze verblijft in huiselijke opvang, is een geweldig lieve en rustige dame op leeftijd die graag knuffelt! In de opvang heeft zij, geheel buiten haar schuld om, een gruwelijke aanvaring gehad met een andere opvanghond. Dat resulteerde in een dubbele breuk in haar voorpoot. Een zware operatie en lange revalidatie hebben echter het gewenste resultaat en Fly gebruikt haar eerder zo zwaar geblesseerde voorpoot weer volledig. U begrijpt dat traplopen en dergelijke niet goed voor haar zijn maar niets staat verder een normaal hondenleven in de weg! En voor dat mooie hondenleven zijn we op zoek naar een liefdevolle adoptant die haar alles kan geven wat ze verdient. Een lieve rustige soortgenoot is geen probleem, katten ook niet!

Denkt u onze Fly te kunnen bieden wat ze zó verschrikkelijk verdient stuur dan even een mailtje waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld naar info@dierenproject.nl

Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met zijn pleeg!

Fly is een schat van een border collie, een teefje. Ze is geboren op 16 mei 2013. Jarenlang ingezet als fokteef binnen de intensieve fokkerij maar haar gedrag in pleeg doet vermoeden dat zij in het verleden een huishond is geweest. Fly is erg lief, erg rustig, goed met andere honden, kijkt niet op of om naar de katten en is erg trouw. Fly is onlangs gespeend van haar laatste nest met pupjes en haar sterilisatie wordt ingepland. 

Heeft u interesse in Fly? Stuur dan een mail waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld naar info@dierenproject.nl of bel met Els: 06 12483461. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeg. 

Menu