STEUN DE DIEREN WAAR NIEMAND ANDERS ZICH NOG OM BEKOMMERT!
Fijne Kerst iedereen!
Fijne Kerst iedereen!

Fijne Kerst iedereen!

Ik ben zaterdagochtend gevallen. Voertijd is altijd een beetje hectisch en zodra ik de Kattine binnenkom willen ze allemaal, en ook allemaal tegelijk, eten. Om teveel tumult te voorkomen probeer ik dan op te schieten en Boko driepoot eet op een dichte (lege) hondenkennel. Er stond echter een open kattenbak die half onder een stoel uitstak en ik maakte een vreselijke smakker waarbij ik even vreesde voor mijn rechterheup en mijn ribben. Gelukkig is het bij bont en blauw gebleven. Alleen zitten de blessures aan mijn slaapkant en zodra ik slaap draai ik dus die kant op om vervolgens wakker te worden omdat het pijn doet. Dus dat rust niet lekker uit. Daardoor ook in de ochtend niet direct topfit en juist in de ochtend is het hier zo ongeveer topsport. Op dit moment is het even op de tanden bijten, pijnstillertje extra en gaan. Na het voeren en het schoonmaken van de nachtelijke sanitaire ‘ongelukjes’ zat ik dus op zondag even aan een bakkie en viel op tv voor het laatste half uurtje van een kerstfilm, een klassieker. Die kon ik domweg niet weerstaan. Daarna weer snel opschieten, wassen, omkleden, opmaken en op naar Joyce. Het was gezellig en ik beloofde haar om morgen samen te lunchen. Daar kijkt ze erg naar uit. Ik nam 2 volle zakken vuile was mee want mensen hebben tegenwoordig nu eenmaal minder moeite met stoppen met zaken die ze eerder vrijwillig op zich hebben genomen. Dat is vervelend maar het is niet anders. En natuurlijk hebben wij al veel meer was dan wie dan ook maar anderzijds denk ik dan: dan kan dit er ook nog wel bij. Na mijn bezoek aan Joyce nog even om boodschappen. Daar was ik dus redelijk laat mee. Zelfs dusdanig laat dat ik morgen voor de lunch nog terug moet in de hoop dat de schappen weer gevuld zijn. Na thuiskomst boodschappen opruimen, was in de machine, omkleden en weer door. Met eten hebben we het zelf maar even gemakkelijk gedaan. Voor de dieren zijn de afgelopen dagen heel veel heerlijkheden bezorgd dus die vielen met hun neus in de boter. Igor liep tijdens het klaar maken van het eten op het pleintje niet veel later wilde Jan hem binnen laten maar geen spoor meer van Igor te bekennen. Gelukkig bleek hij niet ver weg maar nog niet direct bereid om binnen te komen. Ach, het is weer gelukt en dan ben je het daaraan voorafgaande alweer snel vergeten. We hebben achter een stroomstoring vanwege de slagregen. Balen, maar voor nu even niets aan te doen! Voor nu hopen op lekker slapen en voor iedereen: een fantastische Kerst gewenst!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu