DIER EN PROJECT
Droppie

Droppie

Droppie heeft een zeer nare ervaring achter de rug. Ze zou 15 juni gesteriliseerd worden maar kreeg na het voorbereidende prikje, dus al voor de narcose, een hartstilstand en moest gereanimeerd worden. Dat is gelukkig goed gelukt maar ze is daardoor uiteraard niet gesteriliseerd.

Droppie is geboren op 2 oktober 2015. Ze is een aantal jaren ingezet in de intensieve fokkerij en dat heeft wel wat sporen nagelaten. Ze is wat bang! Daardoor ook wat ‘vluchterig’ en daar moeten haar aspirant adoptanten ook in de toekomst rekening mee houden! 

Het is een mooi hondje met goede intenties maar er is nog wel wat ‘vertrouwenswerk’ aan de winkel. Er wordt geoefend met aan de riem lopen en zindelijkheid. Droppie behoeft een adoptant met inlevingsverogen en geduld! Een stabiele hond kan haar tot grote steun zijn, als voorbeeld dienen. Door haar onzekerheid is ze niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen en/of grote drukte. 

Eén reactie

  1. wat is dit vreselijk ik paj looijen (nelly)leer de mens kennen en dan eerder een dier die daar krijg je echte liefde voor terug een warme plek is wat ik haar kan geven ben alleen en geen katten of zo ben altyd thuis of ze gaat mee 13 en half jaar deed ik t ook met mijn overleden hondje Tara ach laat iets van uw horen ik wil haar zo graag verzorgen ze zal niets te kort komen ze komt in een uitgespreid bedje want dat heeft ze verdiend vriendelijke groet paj looijen (nelly) samen kunnen we we er een mooie tijd vn maken zij warme mand ik niet meer eenzaam..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =