DIER EN PROJECT
Bono (pup)

Bono (pup)

Bono is geboren eind maart 2022, een jonge pup dus nog. Oneerbiedig zouden we hem kunnen omschrijven als een restant uit de verkoop van de intesieve fokkerij. Dat betekent dat Bono in zijn prille jeugd aandacht moest ontberen en geen maatschappelijke vaardigheden op heeft kunnen doen. Bij aankomst in de opvang wist hij niet beter dan te gillen als een speenvarken en wild om zich heen te bijten zodra handen hem benaderde. Hij mocht in liefdevolle pleeg bij Appie en Annemarie, bekeek daar de stabiele roedel eens goed en hij besloot al snel het goede voorbeeld te volgen. Binnen een paar dagen vroeg hij al om aandacht, wilde graag aangehaald worden alleen het oppakken vindt hij nog spannend. 

Hij loopt al aardig aan de riem en met de mogelijkheid om vrij in en uit te lopen, is hij zelfs zindelijk. Bono gaat niet met stapjes maar met sprongen vooruit en in overleg met zijn plegers hebben we besloten dat hij op zoek mag naar zijn voor altijd thuis-huis. Zijn adoptanten moeten echter wel beschikken over het benodigde geduld, inlevingsvermogen en bij voorkeur is er een stabiele hond aanwezig. Bono is op zijn pleegadres gewend aan katten, wat overigens niet betekent dat hij ze volkomen met rust laat. Uiteraard plaatsen we Bono niet bij kleine kinderen/kleinkinderen. 

Bij interesse stuurt u een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met zijn plegers.